„Viitorul trebuie planificat!”

Am reusit! Impreuna am salvat padurile virgine!

Pentru prima data in Romania, s-a intamplat. Un minister a cedat simplei vointe a unor oameni care s-au unit ca sa schimbe ceva in bine. Pe 20 decembrie, Ministerul Mediului si Padurilor s-a obligat in fata WWF sa salveze padurile virgine din Romania.
Datorita atitudinii voastre, Ministerul Mediului si Padurilor a incheiat un protocol de colaborare cu WWF Romania, care prevede printre multe altele - stoparea imediata a taierilor in padurile virgine si asigurarea protectiei celor identificate, reevaluarea padurilor virgine din Romania si asigurarea de plati compensatorii pentru proprietarii privati care detin astfel de paduri.
WWF Romania va continua sa organizeze actiuni prin care sa determine schimbari reale si de durata in modul in care statul roman si romanii protejeaza natura tarii noastre. De aceea, va cerem in continuare sprijinul schimbarile se intampla mult mai usor cand exista o opinie si o presiune a celor care le pasa. Si cel mai simplu mod prin care ne puteti ajuta acum este sa va informati aici despre cum va puteti alatura eforturilor organizatiei noastre.
Sursa: padurivirgine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu