„Viitorul trebuie planificat!”

Au partidele verzi succes în România?


   Partidele ecologiste nu au cunoscut niciodată succesul marilor partide de dreapta sau de stânga, accesul pe scena politică probabil le-a fost limitat din lipsa popularității dar și din cauza pragului electoral. Partidele verzi duc lipsa susținătorilor dar și lipsa unor adevărate politici și idei verzi.
   În vestul Europei, partidele ecologiste sunt susținute însâ în România lipsește spiritul de protecție a mediului.
   Poate începând de azi (nr. 19.01.2013), prin unirea principalelor partide ecologiste din România ( Partidul Verde și Mișcarea Verzilor - Democrați Agrarieni ) lucrurile se vor schimba în bine, iar mesajele și politicile verzi vor fi tratate cu seriozitate. Sper să se rezolve principalele probleme de mediu din Romania dar în același timp aștept o strategie de dezvoltare a Deltei Dunări.
  
 "Astazi, 19 ianuarie 2013, Partidul Verde si Miscarea Verzilor - Democrati Agrarieni au fuzionat in cadrul unui congres comun. Partidul unificat al verzilor isi asuma valorile prevazute de Carta Verzilor Europeni, se va numi Partidul Verde iar conducerea de varf votata la congres ii are in componenta pe urmatorii: Presedinte - Remus Cernea, Presedinte Executiv - Ovidiu Iane, Secretar General - Silviu Dumitru, Prim-vicepresedinti: Georgeta Ionescu si Horatiu Ionescu. Partidul are doi deputati in Parlamentul Romaniei si 124 de consilieri locali. Aceasta unificare este o sansa pentru a dezvolta un partid verde puternic in tara noastra... Va invitam sa ne sprijiniti in acest efort! Romania are nevoie de un partid care sa militeze energic pentru protectia mediului si pentru apararea valorilor societatii deschise." -  a scris Remus Cernea pe contul sau de Facebook.
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu