„Viitorul trebuie planificat!”

„Let’s Do It, Romania!” caută voluntari

Let’s Do It, Romania!, cel mai mare proiect de implicare socială, se întâmplă din nou. La fel ca până acum, și în 2013 echipa are nevoie de voluntari pentru organizarea celei de-a patra ediții și… nu numai!
Dacă te interesează educația, dacă vrei să faci o schimbare în bine pentru tine și ceilalți, dacă ai spirit voluntar și iți place să lucrezi în echipă, noi te vrem! Vino să te cunoaștem, demonstrează-ne că ești motivat și isteț și îți promitem că nu te vei plictisi în următorul an.
 Responsabilități:
De la voluntarii care fac parte din echipa LDIR se așteaptă: devotament, implicare, seriozitate, îndeplinirea sarcinilor.

Beneficii:
- alături de echipa LDIR ai oportunitatea de a învăța și experimenta lucruri noi, de a interacționa cu specialiști din diferite domenii. Vei avea un program flexibil, adeverință de practică, contract de voluntariat, precum și șansa de a participa la cel mai mare proiect de implicare socială din România;
- activități de teambuilding;
- avansarea pe o alta poziție în cadrul proiectului.
În funcție de evoluția voluntarului în proiecte și modul de rezolvarea a task-urilor, poziția de asistent pe care voluntarul intră în proiect se poate schimba cu cea de specialist.

În acest moment căutăm candidați pentru următoarele poziții:

Mai multe detalii găsiți aici.

Dacă doriți să faceți parte din echipa noastră vă așteptam să ne trimiteți CV-ul insoțit de o scrisoare de intenție la adresa recrutare@letsdoitromania.ro cu menţiunea poziției pe care o cautați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu