„Viitorul trebuie planificat!”

Dezbatere Societal: PACT pentru dezvoltare comunitara durabila

Daca e marti, Societal dezbate!

Marti, 7 iunie 2011 la ora 18 fix, Societal va da intalnire cu Ruxandra Sasu – director executiv si Madalina Ene – director de programe in cadrul Fundatiei PACT. In cadrul dezbaterii vom discuta despre cum putem transforma o comunitate nedezvoltata, insa cu nenumarate resurse naturale si culturale, intr-o comunitate care ofera cetatenilor sai bunastare materiala si echitate sociala.

Vom cauta raspuns la urmatoarele intrebari:


•     Cum definim dezvoltarea comunitara durabila?

•     Care sunt principalele probleme cu care se confrunta microregiunile din Romania, cum este Tara Lovistei?

•     Cum evaluam potentialul resurselor umane, naturale si culturale existente in regiune?

•     Prin ce tehnicile de devoltare comunitara durabila putem avea un impact in comunitate?

•     Cum cream sinergii intre autoritati, ONG-uri, comunitate si ceilalti actori interesati de dezvoltarea regiunii?



Pentru a participa la dezbatere trimiteti un mesaj cu numele si organizatia din care faceti parte pe adresa de e-mail: martha.botezatu@reper21.ro.

Intalnirea are loc la sediul REPER21 din strada Clucerului nr. 49 A, Bucuresti, unde puteti ajunge cu metroul (statia Aviatorilor sau Victoriei), tramvaiul 41, autobuzul 300 sau cu bicicleta.

Despre Fundatia PACT:

Fundatia PACT  (Parteneriat pentru actiune comunitara si transformare) este un ONG activ in domeniile dezvoltarii comunitare si economiei sociale din anul 2006. Fundatia are sediul in Bucuresti si realizeaza programe si proiecte de dezvoltare locala in localitati rurale si urbane mici si mijlocii din regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia si Sud-Vest Oltenia.Echipa PACT are o experienta bogata in crearea de grupuri si organizatii comunitare, folosind metode complexe de formare, facilitare, consultanta si mici finantari nerambursabile sub forma de granturi (seed funding). Pentru mai multe detalii vizitati site-ul: www.fundatiapact.ro.

Dezbaterile de marti sunt organizate de catre Asociatia REPER21, iar ilustratiile sunt semnate de Eugenia Ghita.

Va asteptam!

Echipa Societal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu