„Viitorul trebuie planificat!”

Primul pas de la vorbe la fapte

„Alea iacta est”  -  Zarurile au fost aruncate 

 Si asa am intrat in concurs, nu mai era cale de intoarcere, ceva inevitabil se va intampla.
Ziua de joi, 9 iunie, trebuie incercuita in calendar: e ziua in care  oficial, noi ECO Planning am prezentat proiectul Victoria 20.20 ( un proiect despre Regenerarea urbana a Orasului Victoria pana in anul 2020). Victoria 20.20 este un concurs adresat studentilor pasionati de tehnologie, inginerie, constructii, arhitectura urbana.  In acea zi am pus PUNCT primului nostru proiect.
 Propunerile noastre prin care noi am incercar o regenerare urbana a orasului Victoria au avut ca  “tinta” principala componenta umana, pentru ca ea reprezinta cel mai sensibil element al spatiului urban. Propunerile noastre au fost inedite ( probabil o sa publicam si proiectul nostru pe blog) am incercat sa punem orasul Victoria pe harta pentru ca foarte multi nu stiu nimic sau chiar nu au auzit de acest oras.
Am muncit la acest proiect timp de 6 saptamani, iar la sfarsit ne-am ales cu locul 2 si uite asa am dus la capat prima noastra misiune ca si echipa. Suntem mandri de realizarea noastra. Am trecut prin nopti nedormite, harti facute si refacute poate de zeci de ori, idei care mai de care, toate astea ne-au facut sa fim mandri de ce am realizat. Suntem la inceput de drum dar, avem curaj sa spunem ca suntemi buni. Probabil daca nu aveam asa mari emotii ( fiind prima noastra prezentare) puteam fi un loc mai sus (oricum o sa va invitam sa votati proiectele cand ele vor fi publicate pe site-ul organizatorului  sau de ce nu poate la noi pe blog ). Suntem cei mai buni fara modestie cu acelasi curaj mai spunem ca suntem dispusi sa invatam multe lucruri de aici inainte bune...rele...din fiecare putem cladi acum ‘’fundatia casei Eco planning’’.
Cum a fost acolo?  O sala in care emotiile au fost foarte mari, am fost selectati ca si prima echipa care isi prezinta proiectul altfel spus ‘’am spart gheata ‘’ si uite asa 5 oameni  cu foile in mana stateau in fata unui juriu de data asta real caruia trebuia sa dea scoloteala pentru propunerile sale .  Incet incet am prins putere si am trecut cu bine . Insa cea mai grea asteptare a fost  vestea care confirma castigatorii. Si dupa cateva ore bune….. Locul 2 Echipa ECO Planning!!!!! Ne-am bucurat enorm de mult  e primul pas in cariera noastra prima treapta urcata pe scara spre care tintim cat mai sus.
Va spun sigur o sa mai auziti de noi ;) Chiar vrem sa facem, sa schimbam ceva pentru ca viitorul trebuie planificat!

Scris de: Dume Ioana si Svab Mihai

13 comentarii:

  1. FELICITARI ECO PLANNING pentru reusita voastra si sa mai auzim de voi. Va doresc in continuare mult succes in ceea ce faceti si mult spor la proiectele care vor urma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine bah!!!! Felicitari!!! Sunteti cei mai buni!!!
    Va doresc mult succes pe viitor si sa ajungeti sus!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari ECO Planning!!!!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze! Si va doresc mult succes, Domnu sa va iubeasca!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari voua, celor de la EcoPlanning, pentru rezultatele obtinute,dar mai ales profesorului Valentin Nemes care v-a realizat proiectul, asa ca fara atatea laude, chiar nu le meritati!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări. De la prima competiţie semnificativa un frumos loc 2. Aia da. Bravos! Multa bafta in viitor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nelucrarea hraneste invidia si ai dorii sa ii nimicesti pe toti, pentru ca nu ai putut sa inaintezi tu. (nr. Anonim).

    P.S. Daca chiar esti asa de sigur de spusele tale ar fi trebuit sa te semnezi cu numele tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihai Svab...aici chiar nu e vorba de invidie ci numai de dreptate, prea multi oameni care isi insusesc ce nu le apartine, prea mult plagiat, prea putina contributie proprie...de astea vorbesc.Aaa si prea putina modestie. Ce sa fac eu daca stiu prea multe si nu pot sa tac...ma deranjeaza nestiinta si maretia, iar daca nu m-am semnat nu am facut-o din dorinta de a sta in anonimat pentru ca de regula imi insusesc cuvintele, dar avand in vedere ca nu cred ca ma cunoasteti nu cred ca avea sens...totusi,ca sa nu fiu nepoliticos, adrian ma numesc...poate ne intalnim candva la o bere sa povestim cate ceva ca observ ca esti tare revoltat p.s> lasa un numar de telefon

    RăspundețiȘtergere
  8. Atatea laude? hahahahahaha, esti funny. Poate daca ne-ai cunoaste ti-ai schimba parerea, cica plagiat, cica prea putina contributie proprie,ma faci sa rad...
    Nu stiu ce motive ai sa zici toate chestiile aste de ce esti revoltat, dar mersi ca m-ai facut sa rad!

    RăspundețiȘtergere
  9. dragii mei colegi hai sa-l lasam pe Domnu Anonim sa se consume :)) are timp in schimb noi nu ne pierdem vremea cu asa ceva;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim, ceva imi spune ca faci parte din echipa de pe locu 3.....:)) Legat de acuzele tale ii stiu pe 2 din aceasta echipa destul de bine si stiu cat au lucrat la acest proiect foarte mult si sincer locul doi nu era pt ei ci locu UNU. Lasa criticile ca nu is au rostul!

    P.S: Felicitari inca odata pentru locul 2, la urmatoarele concursuri sa luati numai locu 1!:D

    RăspundețiȘtergere
  11. din capitolul "atunci cand adevarul doare" :))

    RăspundețiȘtergere
  12. si tu sti cel mai bine, atunci cand adevarul doare!!!
    hahahahahahahahahahahahahahahahaha

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa-l lasam pe acest Anonimus al Evului Mediu sa-ti faca numarul. Nu are rost sa il luati in seamna. Tinand cont ca sunteti anul II este o foarte mare realizare. Iar asa zisu-l ajutor probabil a fost unul de initiere, dupa cum spuneti si voi a fost primul vostru proiect de genul asta, cineva trebuia sa va indrume. Bafta in continuare.

    P.S. Anonimul daca nu ar fi asa interesat de activitatile voastre nu ar mai intra sa lase commenturi. Tineti cont de asta.

    RăspundețiȘtergere